Известие

Collapse
No announcement yet.

тестване на дебитометър при покупка на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тестване на дебитометър при покупка на 156

Здравейте,на всичкки.Предстои ми покупка на алфа 156 ЖТД,насочил съм се към малкия мотор 1.9 105 коня.Изчетох много по темата относто поддръжка,обслужване на автомобила,недостатъци и предимства.Та въпроса ми е тъй,като разбрах че дебитометъра сдава багажа при не добре поддържан автомобил,къде се намира буксата на горе посочения сензор за да я откача и да се разбере дали работи.
    Благодаря предварително!
    И още нещо се сетих да питам.Къде във варна има добър сервиз за тези автомобили,че да я закарам на профилактичен преглед(диагностика,геометрия)

С откачане мое и нищо да не разбереш. Водиш я диагностика задължително.
    Срещу метро - Киров-Бош
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...891#post471891
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

върви до 3500

особено на 4-та, а на 5-та повече от 3500 не вдига!!
      Това при доста/тотално заминал
      Иначе на ниски (1200-1800об) би трябвало малко повечко да наема и да пуши осезаемо повече
      ALFA 156 1.9JTD '98
      ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

благодаря за отговорите

Comment

Първоначално публикувано от s.demirev Покажи съобщение
          Здравейте,на всичкки.Предстои ми покупка на алфа 156 ЖТД,насочил съм се към малкия мотор 1.9 105 коня.Изчетох много по темата относто поддръжка,обслужване на автомобила,недостатъци и предимства.Та въпроса ми е тъй,като разбрах че дебитометъра сдава багажа при не добре поддържан автомобил,къде се намира буксата на горе посочения сензор за да я откача и да се разбере дали работи.
          Благодаря предварително!
          И още нещо се сетих да питам.Къде във варна има добър сервиз за тези автомобили,че да я закарам на профилактичен преглед(диагностика,геометрия)
          Само едно уточнение - дебитомера не сдава багажа от не добре поддържан автомобил, той просто е консуматив, не е вечен, изкарва около 150 000 км.

Успех

Comment

Working...
          X